Trăiește Zeița din Tine!

| Categories:

Vrei să dai armura jos și să-ți regăsești feminitatea? Te simți pierdută și dorești să te regăsești? Vrei să-ți trezești feminitatea și să te bucuri de ea și de modul unic în care se manifestă prin tine?

Vino la un workshop dedicat femeilor fericite! Vei descoperi o oglindă magică, prin care vei scoate la lumină esența arhetipurilor impregnate în inconștientul tău.

Arhetipurile reprezintă o frumoasă perspectivă şi metaforă a vieţii şi o metodă de lucru cu tine însăţi. Poţi înţelege mult mai bine diverse aspecte din tine, pentru a le echilibra şi armoniza, pentru a te raporta diferit şi mai constructiv la cei din jur. Arhetipurile feminine reprezintă un fascinant instrument de autocunoaștere. Sunt imagini primordiale, modele atitudinale şi comportamentale universale, inerente psihicului fiecăruia dintre noi. Au un mod de manifestare şi amprentă energetică specifică, care se exprimă în stilul de viaţă, ritmul de lucru, modul de a gândi şi simţi, gradul de energie pe care îl are o femeie și calitatea focusului conştienţei.

Arhetipurile feminităţii se referă la modele feminine ancestrale, valabile şi astăzi, şi orice femeie poate identifica “zeiţele” care o locuiesc interior, odată ce le cunoaşte – demers în care le susţin la workshop-ul pe care îl organizez la Festivalul Fericirii.

De ce este importantă cunoașterea arhetipurilor feminine în călătoria noastră spre o viață mai fericită și împlinită?

Pentru că dobândim mai multă siguranţă de sine înţelegând aceste aspecte care ne activează din străfundurile psihicului nostru, ne optimizăm imaginea de sine, ne putem echilibra fiinţa mai uşor şi funcţionăm mai eficient în plan social, ne conectăm cu resurse interioare profunde şi căpătăm mai multă energie şi claritate în acţiunile şi deciziile noastre. Cu alte cuvinte, devenim mai fericite!

Location: București, Arcub Gabroveni - Sala Arcelor, duminică, 26 iunie, începând cu orele 14.30
Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.