Mindful Parenting

| Categories:

„E fun să fii părinte”,  spun partenerii noștri de la Urban Kid. Dar nu e ușor. Cum părinții nu sunt super eroi, Școala Verita ne invită să descoperim super puterea numită Mindfulness pentru un parenting fericit.

Tumultul vieții cotidiene își lasă adânc amprenta asupra noastră. Într-un oraș agitat, plin de oameni care mai de care mai încruntați și încordați, ne trezim dimineața și ne simțim copleșiți de tot ce ne înconjoară sau poate, pur și simplu, avem sentimentul unei conexiuni pierdute cu noi înșine, cu viața noastră și cu momentul prezent. Simțim că ceva lipsește și că pierdem anii noștri cei mai valoroși.
În ultimii 20 de ani, instituții reputabile din întreaga lume au realizat peste 1.000 de studii în care au găsit o legătură directă între Mindfulness și Fericire.
Mindfulness este practica și starea prin care alegem – în mod conștient – să trăim în prezent, să ne observăm gândurile și emoțiile și să fim în contact cu corpul nostru. Mindfulness poate însemna aproape orice activitate practicată cu regularitate, care ne induce o stare de liniște și relaxare și ne ajută să fim martorii gândurilor noastre, în loc să le analizăm. Practicile de Mindfulness ajută, printre altele, la o reconectare cu nevoile noastre și înlesnesc o manifestare mai autentică a potențialului uman.
Orice copil își dorește să fie văzut, ascultat, înțeles și iubit de părinți. Uneori, însă, este o provocare să reușim acest lucru. Vestea bună, însă, este că există practici care te pot ajuta să fii mai prezent și mai echilibrat în viața de zi cu zi. Și acest lucru va avea un impact direct asupra relației cu copilul tău.
Te invităm la un workshop în care vom experimenta aceste metode pe care noi le predăm și le practicăm zi de zi la Școala Verita, unde considerăm că Inteligența Emoțională este extrem de importantă în dezvoltarea copiilor, iar compasiunea, empatia și bunătatea trebuie tratate cu aceeași importanță ca și matematica, istoria sau geografia.
Prin copiii noștri contribuim la bunăstarea lumii în care trăim, iar Mindfulness reprezintă o modalitate minunată de a crește și trimite în lume oameni fericiți, echilibrați și cu o mare claritate asupra modului în care pot transforma comunitatea și societatea din care fac parte.

Location: București, Arcub Gabroveni, Sala Arcelor, sâmbătă, 25 iunie 2016
Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.