Happy Kids

| Categories:

Atelier de zâmbete din flori pentru copii surâzători. Și un atelier de confecționare a cutiei dorințelor, testat alături de Fundația Montessori în cadrul atelierelor Born2BeHappy.

“Fericirea ținută pentru sine este o sămânță; fericirea împărtășită este o floare.”

În cadrul acestor ateliere de creație organizate simultan, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani vor avea prilejul de a-şi dezvolta creativitatea şi de a descoperi noi modalităţi de distracţie.

Realizând zâmbete din flori, împreună cu cei mici vom găsi răspunsuri la următoarele întrebări:

  • De ce ne aduc florile atât de multă bucurie?
  • De ce lucrul cu florile ne oferă o stare de bine?
  • De ce simțim că înflorim și ochii ne surâd când primim sau vedem flori?

Prin participarea la atelierul „Cutia dorințelor” – instrument de lucru pentru aplicarea metodei de comunicare relațională E.S.P.E.R.E., create de psiho-sociologul francez Jacques Salomé –
copiii vor pleca acasă mai împăcați, după ce vor afla că dorințele trebuie ascultate și „adunate” sub formă simbolică înainte de a fi îndeplinite.

Cutia dorințelor îi va ajuta pe copii să-și cultive răbdarea și toleranța la frustrare, îi va sprijini să dea curs viselor celor mai îndrăznețe și îi va ajuta să conștientizeze că pot acționa în mod autonom pentru a-și îndeplini dorințele. Ceea ce va însemna o viață mai liniștită și mai fericită, pentru copii și părinți, deopotrivă.

Location: București, Arcub Gabroveni - Sala Arcelor, sâmbătă, 25 iunie 2016, începând cu orele 09.30
Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.